Am deschis Sezonul Înscrierilor!

Nume copil

Data nașterii

Telefon Domiciliu *

Opțiuni Program (An Școlar 2019 - 2020) *
Program Scurt (08:00 - 12:30)Program mediu ( 08:00 - 16:00)Program mediu ( 08:00 - 18:30)

Optiuni Grupă *
Grupa mini (1.6 - 3 ani)Grupa mica (3 - 4 ani)Grupa mijlocie (4 - 5 ani)Grupa mare(5 - 6 ani)

Vizitarea gradinitei

Vizitarea unitati se programeaza si se efectueaza de luni pâna vineri in intervalul orar: 8.00-12.30; 16.00-18.30, cu programare anterioara telefonica.

Inscrierea in cadrul programului educational se face pe baza unui dosar personal, supus spre aprobarea conducerii si care trebuie sa contina:

  • Formular tip de inscriere;
  • Certificat de nastere al copilului (fotocopie);
  • BI/CI/Pasaport pentru ambii parinti/tutore legal (fotocopii);
  • Copie carnet de vaccinari/adeverinta cu vaccinari eliberata de medicul de familie.

In momentul intrarii copilului in colectivitate:
Efectuarea analizelor medicale urmatoarelor: exudat faringian, examen coproparazitologic, coprocultura si aviz epidemiologic (cu mentiunea „clinic sanatos-poate intra in colectivitate”);

2 SAPTAMANI DE ACOMDARE !

Perioada de proba este de 10 zile.Pe parcursul lor se va face atat observarea de catre parinte a conditiilor si adaptarii copiilor la programul gradinitei, cat si observarea de catre cadrele didactice a comportamentului si cunostintelor copilului.

La finalul lor celor 10 zile se va decide de comun acord cu parintii inscrierea copilului si se va completa contractul de scolarizare (in 2 exemplare completate si semnate in incinta gradinitei).

Completează și trimite formularul de înscriere de mai jos cu datele copilului tău și te vom contacta apoi cu toate detaliile pentru finalizare, în limita locurilor disponibile.