Echipă

Alexandra Vasilicã  – Director general

Despre mine:

Într-o gradinita privata, chiar nu au ce căuta pesimiştii. Am întâmpinat de-a lungul anilor o mulţime de obstacole, pe care le-am depăşit cu o doză bună de optimism, gândire pozitivă si sprijinul celor dragi. Majoritatea oamenilor aleg să nu pornească o afacere, nu pentru că nu s-ar pricepe, ci pentru că se gândesc mai mult la pierderi decât la câştig. Iar orice business începe de la o viziune proprie a antreprenorului, viziune pe care s-ar putea ca mulţi să n-o împărtăşească.

Andra Bursuc – Educatoare

Despre mine:

Este minunat sa lucrezi intr-o gradinita deoarece lumea copiilor este o lume sincera, mereu in schimbare si aduce zilnic noi provocari. Copiii sunt diferiti, iar bucuria mea din fiecare zi este sa le ofer siguranta si sa ii invat cate putin despre lume, asa cum pot ei.

Iuliana Matusa – Educatoare

Despre mine:

De 11 ani, pentru mine, a fi educatoare inseamna mai presus de toate sa iubesti copiii, sa fii blanda, sa le transmiti incredere si siguranta. Obiectivul meu ca mama si educatoare, este atins abia atunci cand copiii zambesc, iar prin calm, creativitate si capacitatea de a transforma orice activitate in joc, reusesc in fiecare zi sa ii fac fericiti pe micii poznasi.

Lidia Grigore – Educatoare

Despre mine:

Ma simt norocoasa ca viata mi-a oferit sansa sa lucrez alaturi de copii si simt ca in fiecare zi am sansa sa ma reinventez si sa ma redescopar. Am ales acest drum acum 5 ani, datorita celor doi copii pe care ii am. Ma consider o persoana sensibila si calda si cred cu tarie ca pot contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Ei sunt partenerii nostri in procesul educational, iar cu rabdare, afectiune si flexibilitate ii putem ajuta sa isi construiasca o personalitate puternica si sa le dam increderea in propriile forte de care vor avea nevoie in viata.

Violeta Barbu – Educatoare

Despre mine:

Ca mama si educatoare, le sunt copiilor alaturi in momentele de tristete si bucurie, oferindu-le intelegere, afectiune, sinceritate si incredere. Stiu ca sunt un model pentru copiii din grupa mea, iar prin munca, daruire si multa rabdare ii voi vedea evoluand si crescand de la grupa baby catre grupele superioare.

Georgeta Padurariu – Bucatareasa

Despre mine:

Alegerea unei gradinite este influențată de iscusința și talentul bucătarului care pregătește meniul. Chiar dacă această meserie implică multe provocări ce nu trebuie neglijate fie că vorbim de pregătirea preparatelor sau de anumite responsabilități financiare. Fiind solicitant din punct de vedere fizic și mental, bucătarul trebuie să dețină anumite calități printre care cunoașterea tehnicii de pregătire, creativitate în ceea ce pregătește, gestionare buget și atingerea standardelor în fiecare zi.

Cristina Antofiloiu – Asistent medical

Despre mine:

Desi cabinetul medical din cadrul gradinitei face obiectul unei norme obligatorii, de cele mai multe ori lipsa sa este motivata prin deficitul de fonduri, personal ori infrastructura, insa importanta sa dovedita in practica recomanda aceasta masura. Din acest motiv Gradinita Kluge Kinder a prevazut inca de la inceput existenta unui cabinet medical cu program zilnic si asistenta medicala.

Zoican Roxana – Educatoare

Despre mine:

Înainte de toate, copiii trebuie să îți fie tare dragi… atât de dragi, încât să nu te saturi de ei nici în weekend, nici când îi întâlnești pe stradă sau în supermarket de îți vine mereu, instinctual, să le zâmbești și să îi dezmierzi. Apoi multă, multă răbdare, bunătate, iubire, iertare. Să fii bun și să ierți năzbâtiile pe care ei le fac, considerându-le simple acțiuni normale pentru ei. De multe ori trebuie să fim ca ei, să dăm în mintea lor. De aceea, uneori, nu mă distingi în sala de grupă, căci sunt de-a lor, un copil printre copii. Dacă stai la catedră, i-ai pierdut. Nu numai că sunt gălăgioși, dar au nevoie să se simtă importanți, iubiți, să fie precum personajele principale din filmele lor.

Filipescu Loredana – Educatoare

Despre mine:

 Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot educatoare aș fi și nu, nu mă întreb nici măcar în glumă „cine m-a pus să mă fac educatoare?”. Cred cu desăvârșire că meseria aceasta nu stă bine pe orișicine. Vreau să îi văd râzând și după o zi plină petrecută împreună, să îmi strige: „Lori,, ne vedem mâine!”.

Pircalab Georgeta – Educatoare

Despre mine:

Când se desprind de mâna mamei, copiii apucă mâna educatoarei. Se simt singuri, în nesiguranță. Depinde de educatoare cum transformă lacrimile în zâmbete. „Ce mare lucru face o educatoare?”, se întreabă unii. Cred cu tărie că sufletul unui copil îl poți vindeca doar cu iubire. Și mai știu ceva: ei m-au vindecat pe mine! Ei m-au învățat să spun „te iubesc!”. Ei m-au făcut să prind încredere, spunându-mi: „ce frumoasă ești astăzi!”, „părul tău e grozav, Ei m-au învățat să zic: „mai învăț și eu de la voi, mai greșește și doamna.”