Echipă

alexandra vasilica

Alexandra Vasilica – Director general

Despre mine:
Data nasterii: 2.06.1988

Să fii antreprenor în România, este, de multe ori, o afacere riscantă, dar în egală măsură oferă antreprenorilor flexibili şi creativi, celor care nu sunt înţepeniţi în tipare şi proceduri, satisfacţii profesionale excepţionale.

Pentru ca mie nu mi-a placut la gradinita in copilarie, am ales sa fac din “Kluge Kinder” locul unde cei mici sa aiba cele mai frumoase amintiri din primii ani de viata, iar în prezent suntem o echipa de 15 persoane dedicate si implicate in procesul educational și planurile de dezvoltare continua.

andra_bursuc

Andra Bursuc – Educatoare

Despre mine:
Data nasterii: 23.03.1989

Este minunat sa lucrezi intr-o gradinita deoarece lumea copiilor este o lume sincera, mereu in schimbare si aduce zilnic noi provocari. Copiii sunt diferiti, iar bucuria mea din fiecare zi este sa le ofer siguranta si sa ii invat cate putin despre lume, asa cum pot ei.

iulia matusa

Iuliana Matusa – Educatoare

Despre mine:
Data nasterii: 1.02.1981

De 11 ani, pentru mine, a fi educatoare inseamna mai presus de toate sa iubesti copiii, sa fii blanda, sa le transmiti incredere si siguranta. Obiectivul meu ca mama si educatoare, este atins abia atunci cand copiii zambesc, iar prin calm, creativitate si capacitatea de a transforma orice activitate in joc, reusesc in fiecare zi sa ii fac fericiti pe micii poznasi.

Lidia Ghira – Educatoare

Despre mine:
Data nasterii: 12.10.1979

Ma simt norocoasa ca viata mi-a oferit sansa sa lucrez alaturi de copii si simt ca in fiecare zi am sansa sa ma reinventez si sa ma redescopar. Am ales acest drum acum 5 ani, datorita celor doi copii pe care ii am. Ma consider o persoana sensibila si calda si cred cu tarie ca pot contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Ei sunt partenerii nostri in procesul educational, iar cu rabdare, afectiune si flexibilitate ii putem ajuta sa isi construiasca o personalitate puternica si sa le dam increderea in propriile forte de care vor avea nevoie in viata.

violeta barbu

Violeta Barbu – Educatoare

Despre mine:
Data nasterii: 14.10.1986

Ca mama si educatoare, le sunt copiilor alaturi in momentele de tristete si bucurie, oferindu-le intelegere, afectiune, sinceritate si incredere. Stiu ca sunt un model pentru copiii din grupa mea, iar prin munca, daruire si multa rabdare ii voi vedea evoluand si crescand de la grupa baby catre grupele superioare.

georgeta padurariu

Georgeta Padurariu – Bucatareasa

Despre mine:
Data nasterii: 6.02.1971

Alegerea unei gradinite este influențată de iscusința și talentul bucătarului care pregătește meniul. Chiar dacă această meserie implică multe provocări ce nu trebuie neglijate fie că vorbim de pregătirea preparatelor sau de anumite responsabilități financiare. Fiind solicitant din punct de vedere fizic și mental, bucătarul trebuie să dețină anumite calități printre care cunoașterea tehnicii de pregătire, creativitate în ceea ce pregătește, gestionare buget și atingerea standardelor în fiecare zi.

Cristina Antofiloiu – Asistent medical

Despre mine:
Data nasterii: 4.09.1954

Desi cabinetul medical din cadrul gradinitei face obiectul unei norme obligatorii, de cele mai multe ori lipsa sa este motivata prin deficitul de fonduri, personal ori infrastructura, insa importanta sa dovedita in practica recomanda aceasta masura. Din acest motiv Gradinita Kluge Kinder a prevazut inca de la inceput existenta unui cabinet medical cu program zilnic si asistenta medicala.